CARE Nederland

Werken aan een betere wereld

Ook resultaten moet je delen

 

CARE Nederland biedt noodhulp, stimuleert Women Empowerment, faciliteert klein ondernemerschap en maakt gemeenschappen weerbaar tegen klimaatveranderingen en natuurrampen. Dat gaat natuurlijk niet zonder middelen en donateurs. Om fondsen te werven is communicatie over je werk essentieel; welke resultaten behaal je met de middelen die je ter beschikking zijn gesteld? En daar helpt Engine dan weer bij.

Onze dienstverlening

Graphic

Design

DTP/Print Design

CARE Jaarverslag, 3 jaar op rij

 

Eind 2015 vroeg CARE Nederland ons of we wilden pitchen voor de vormgeving van hun jaarverslag. Men was op zoek naar een vriendelijkere, smaakvollere uitstraling. We hebben gekeken naar de visuele identiteit van de wereldwijde organisatie CARE International, en wisten hieruit een diverser kleurenpalet en nieuwe visuele elementen te destilleren. CARE Nederland was onder de indruk, en we mochten de opdracht uitvoeren. Inmiddels worden de nieuwe kleuren en de nieuwe visuele elementen ook in andere materialen verwerkt. Sindsdien hebben wij drie opeenvolgende jaren de opmaak van het jaarverslag mogen verzorgen.

Steeds intensievere samenwerking

 

De samenwerking tussen CARE en Engine startte met het vormgeven van een aanvraag bij de Nationale Postcode Loterij. En na een succesvol project volgden meer projecten: het vormgeven van Projectsheets, de fondsenwervende actie Walk in her Shoes en een Training Manual. En toen mochten we ook nog de hierboven genoemde jaarverslagen vormgeven. En daar zijn we trots op. Want niet alleen werken we met veel plezier aan deze projecten, zo dragen wij ook ons steentje bij aan een betere wereld.

Geïnteresseerd in wat we voor u

kunnen betekenen? Bel of mail ons

voor een vrijblijvende afspraak of

een offerteaanvraag.

Nieuwpoortkade 2a
1055 RX Amsterdam
tel  +31 20 60 60 920
e info@enginebranding.nl

Home
Ons werk
Over ons
Contact

┬ę 2018 | Engine branding & identity