Care Open Book Front

CARE Nederland

Werken aan een betere wereld

CARE Nederland biedt noodhulp, stimuleert Women Empowerment, faciliteert klein ondernemerschap en maakt gemeenschappen weerbaar tegen klimaatveranderingen en natuurrampen.
Dat gaat natuurlijk niet zonder middelen en donateurs. Om fondsen te werven is communicatie over je werk essentieel; welke resultaten behaal je met de middelen die je ter beschikking zijn gesteld? En daar helpt Engine dan weer bij.

100+ UITINGEN

De samenwerking tussen CARE en Engine startte met het vormgeven van een aanvraag bij de Nationale Postcode Loterij. En na een succesvol project volgden er meer: het vormgeven van projectsheets, de fondsenwervende actie Walk in her Shoes en training manuals. Nu, 5 jaar verder, hebben we al meer dan honderd uitingen voor CARE mogen maken. En daar zijn we trots op. Want we werken met veel plezier aan deze projecten en zo dragen wij ook ons steentje bij aan een betere wereld.

collectie jaarverslagen
A World of Impact
Care annual report 2016-2017
Care annual report 2017-2018

4 JAAR-VERSLAGEN OP RIJ

Eind 2015 vroeg CARE Nederland ons of we wilden pitchen voor de vormgeving van hun jaarverslag. Men was op zoek naar een vriendelijkere, smaakvollere uitstraling. We hebben gekeken naar de visuele identiteit van de wereldwijde organisatie CARE International, en wisten hieruit een diverser kleurenpalet en nieuwe visuele elementen te destilleren. CARE Nederland was onder de indruk, en we mochten de opdracht uitvoeren. Inmiddels worden de nieuwe kleuren en nieuwe visuele elementen ook in andere communicatiematerialen verwerkt.