Glasbeek

Industriële rebranding

Van een eeuw blauw naar rood

 

1909. Dat is het oprichtingsjaar van Glasbeek. En na een eeuw een blauw logo te hebben gevoerd, was de tijd aangebroken voor een nieuwe, modernere uitstraling. Zonder icoon en en zonder 'finish b.v.' in het logo - gewoon GLASBEEK, in al zijn kracht en eenvoud. Het onderschrift 'surface treatment systems' als verwijzing naar hun business: systemen voor oppervlaktebehandeling. Wat ons betreft in vet rood. Glasbeek was overtuigd en durfde het aan.

Onze dienstverlening

Webdesign

Webcoding

Graphic

Design

DTP/Print Design

Expo design

 

En voor een nieuwe beursstand waren ook een aantal visualisaties nodig om de nieuwe huisstijl kracht bij te zetten. Zo sta je er als onderneming weer keurig op en kun je zonder schroom je klanten en prospects welkom heten.

Nieuw logo? Nieuwe stationery!

 

Een nieuw logo komt nooit alleen. Het heeft consequenties voor de stationery, maar ook voor de gevelbebording, de autowrappings en de bedrukte paraplu's. Én de oude bedrukte koffiekopjes kunnen in de vitrinekast: het museum van elke stevige onderneming.

Een nieuwe website

 

En niet in de laatste plaats: een nieuwe website die beter past bij de onderneming zoals die nu is. De website brengt de verschillende systemen nu zowel in woord als in beeld goed onder de aandacht.

Geïnteresseerd in wat we voor u

kunnen betekenen? Bel of mail ons

voor een vrijblijvende afspraak of

een offerteaanvraag.

Nieuwpoortkade 2a
1055 RX Amsterdam
tel  +31 20 60 60 920
e info@enginebranding.nl

Home
Ons werk
Over ons
Contact

© 2018 | Engine branding & identity