Hartekamp Groep

Elke dag zo goed mogelijk

Iedereen wil een goede dag

 

Iedereen wil genieten, ontspannen en ontwikkelen. Op z’n eigen wijze en binnen z’n eigen mogelijkheden. Voor mensen met een verstandelijke beperking en een intensieve zorgvraag is dat niet altijd eenvoudig. Maar het is wel degelijk mogelijk. De Hartekamp Groep maakt dit mogelijk. En voor deze prachtige organisatie mochten wij de website een flinke upgrade geven. De nieuw ontwikkelde huisstijl doorvertalen naar een compleet nieuw webdesign - dat was de opdracht. Mission accomplished!

Onze dienstverlening

Webdesign

Webcoding

Dynamisch ontwerp

 

Vanzelfsprekend moet een design op ieder device goed werken. Het dynamische ontwerp van de nieuwe Hartekamp-website doet precies dat. Goed werken. Ook door middel van het kleurgebruik is het navigeren eenvoudig en raak je niet verdwaald. De 4 functiegroepen - wonen, werken, leren & ondersteunen - zijn op iedere pagina goed herkenbaar in beeld gebracht. Zo weet je altijd waar je bent, en wat van daar uit je mogelijkheden zijn.

Videoproductie

 

De Hartekamp Groep wilde graag laten zien dat plezier, geborgenheid en vertrouwen een groot goed is voor de organisatie en haar clienten. Wij mochten daarbij helpen. From start to finish: script, shotlist, opname, editing en finetuning - met als resultaat een eerlijke impressie van het prachtige werk van de Hartekamp Groep.

Geïnteresseerd in wat we voor u

kunnen betekenen? Bel of mail ons

voor een vrijblijvende afspraak of

een offerteaanvraag.

Nieuwpoortkade 2a
1055 RX Amsterdam
tel  +31 20 60 60 920
e info@enginebranding.nl

Home
Ons werk
Over ons
Contact

© 2018 | Engine branding & identity