Bruggenbouwers in de IT

“Een website die voelt als een maatpak!” Dat is wat opdrachtgever Maxim zei toen deze website live ging. Daaraan vooraf ging een duidelijke briefing, een vlot en interactief designproces, en een voortvarend bouwproces. Inmiddels zijn er al diverse blogs op de site gepost die de nodige exposure op LinkedIn opleveren! Dik verdiend voor deze online bruggenbouwers uit de provincie Utrecht.

Voor ieder device een maatpak

Een responsive website die zich op elk device thuisvoelt, met uitstekende gebruikersvriendelijkheid - dat is voor ons een vereiste voor iedere website die wij ontwerpen. Zo ook voor Nexios. En dat is gelukt.

Nexios teaser 1
Nexios teaser 2

Meer dan mooie plaatjes

Wij geloven dat jouw website een extensie is van je merkverhaal. Het zet de toon voor jouw online aanwezigheid. En websites die, minstens zo belangrijk, de persoonlijkheid van het merk uitstralen.

Gebruikerservaring en merkidentiteit strategisch combineren dus. Hoe? We staan erop dat elke beslissing, van voor naar achter en van begin tot eind, met een verdraaid goede reden wordt genomen. We werken snel, effectief en vragen realtime feedback van de klant. Geen grote onthullingen, geen enorme presentaties. Met de focus op snelle interactie, laten we regelmatig de voortgang van het project zien.

Spelen met vlakken

Met het kleurgebruik, de vlakverdeling en het gekozen beeldmateriaal wilden we er een speels en mooi geheel van maken. Speelse consistentie? Volgens ons kan dat.

Nexios Home Screenshot 1

We did our part

  • Corporate identity
  • Webdesign
  • Web development
  • Copywriting
Nexios Home Screenshot 3
Nexios Home Screenshot 1
Nexios Home Screenshot 2
Nexios Home Screenshot 3

let's talk

Zoek je een designpartner? Let’s talk.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.