Wij zijn Engine

Engine is een creatief bureau, gevestigd in Amsterdam, vlakbij de Westergas. Onze grootste kwaliteit? Wij denken mee. We voeren niet klakkeloos uit. Wij kijken altijd vanuit een designperspectief zonder het doel uit het oog te verliezen. En het liefst baseren we dat ook nog eens op een krachtig concept. Maar dan moet je als opdrachtgever wel lef hebben. Durft u het aan? Bel dan Daniël op 06 – 4315 0064 of Emmanuel op 06 – 5175 3386 of vul ons formulier in!

Groepsfoto branding & identity Groepsfoto branding & identity

TEAM ENGINE

Een alleskunner, een creatief genie en een maandagochtendmens. Het blijkt een gouden combi, want al jaren werken we samen aan de mooiste en leukste projecten. Even voorstellen: Daniël, Emmanuel en Irene.

Daniel

Daniël Tijl
tap me

De man die alles kan. Bedenkt, bouwt en onderhoudt websites. Het enige dat hij liever overlaat aan zijn collega’s is het vormgeven. IJzersterk op marketing-gebied. Komt voor u natuurlijk goed uit. Ook een sportieve alleskunner. Daniël doet aan tennis en basketbal en coacht daarnaast ook nog het hockeyteam van zijn dochters.

Emmanuel

Emmanuel Zegeling
tap me

Creatief genie met bakken ervaring. Weet echt wel wat hij met uw wensen aan moet. Zegt liever ja dan nee tegen onmogelijke deadlines. Werkt gewoon door tot het af is - met hart en ziel - al is dat tot ver na kantooruren. Houdt ook van muziekmaken. Speelt op de piano zo zijn bovenburen in slaap. Of wakker.

Irene

Irene Flietstra
tap me

Grafisch vormgever met oog voor detail. Houdt van simpel, strak design. Heeft geen last van stress. Doet gewoon haar uiterste best. Doet haar collega’s dagelijks verbaasd staan met haar vliegensvlugge Adobe-skills. Vliegt ook graag de wereld over. Camera in de hand om het vast te leggen.

ONZE KLANTEN

Wij werken met veel plezier aan communicatie en uitingen voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers.
En daar zijn we trots op!

Rode Kruis
Care Nederland
Conpend
kleur-hartekampgroep
Maarsen Groep
Kennemerhart
Nexios
Wetlands

let's talk

Zoek je een designpartner? Let’s talk.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.