visual UX en UI

Websites

Een unieke website, gebouwd op een generiek platform

Wij maken unieke websites, die specifiek ontworpen zijn voor het doel dat jij voor ogen hebt. Maar dat betekent niet dat we ook een uniek Content Management Systeem (CMS) moeten bieden. We bouwen onze websites op het meest gebruikte platform op het web: WordPress.

Waarom WordPress?
Het is een intuïtief CMS dat talloze mogelijkheden biedt om via plugins functionaliteit te realiseren. Heel handig als je niet steeds opnieuw het wiel wilt uitvinden.
Wil je zelf aan de knoppen zitten? Prima.
Wil je dat wij alle content voor je beheren? Ook goed.
Wij zorgen ervoor dat jij de website krijgt, die jij voor ogen hebt.

Glasbeek

De eerste versie hadden we gebouwd in het Joomla!-CMS. Maar toen Glasbeek ons vroeg voor een site upgrade met een nieuwsfunctie, vonden we het tijd om de complete backend over te zetten naar WordPress.
Zo is Glasbeek zowel aan de frontend- als aan de backend-kant weer helemaal up-to-date.

webdesign Glasbeek

Veel in Hout

Een webshop zonder checkout-functie. Dat is wat Veel in Hout wilde hebben. Dat is dus eigenlijk een webshop zonder kassa!
Veel in Hout wilde graag het proces zoveel mogelijk gelijk houden als aan de voorgaande website: er wordt een formulier met de bestelling naar een e-mailadres verstuurd. Betalen en ophalen komt later!

website Veel in Hout

Nexios

Nog niet alle content was klaar, toen de website live ging. Blogs moesten nog geschreven en foto’s nog geselecteerd. Vanaf dat moment was Nexios “Heel blij als we babystapjes kunnen maken!”.
Dus geen spannende upgrade waarbij de complete site op de schop gaat, maar kleine geleidelijke verbeteringen die de website steeds beter maken.

webdesign Nexios

Maarsen Groep

Het realiseren van de frontend voor dit ontwerp was een flinke uitdaging. Met name om de veelheid aan beeldmateriaal op de casepagina’s in de orthogonale vlakstructuur responsive weer te geven. Zo komt het vastgoed van Maarsen Groep volledig tot zijn recht.
Lees en bekijk meer over de creatie van de website in deze case.

website Maarsen Groep

let's talk

Zoek je een designpartner? Let’s talk.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.