WordPress hero (m/v) gezocht!

Geschreven door: Daniël Tijl
Gepubliceerd op: 04.07.23

WordPress hero gezocht

Wij zijn op zoek naar een WordPress developer met skills. Gaat jouw hart sneller kloppen van het ontwikkelen van websites en heb jij oog voor detail? Ben je een echte codevreter? Dan zoeken we jou!

Wat maak je?

Je bouwt en beheert WordPress websites en je programmeert aan zowel de front-end als de back-end. Je werkt direct samen met Daniël, een van de partners van Engine. Je weet je weg te vinden in de WordPress back-end en je beheerst HTML en CSS. De websites die je bouwt, sluiten nauw aan op het webdesign en voldoen aan de gevraagde specificaties. 

Je vindt het leuk om je tanden in een vraag te zetten en een elegante oplossing hiervoor te vinden. Je begrijpt wat bezoekers online beweegt en je kunt meedenken over de indeling van websitepagina’s en de navigatiestructuur van websites. Je bewaakt de kwaliteit van je werk en houdt je planning goed in de gaten. Je kunt zelfstandig werken, maar ook goed overleggen met je collega’s. Je deelt graag je ideeën om het ontwikkelproces te verbeteren en slimmer te werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een leuke collega die ervan houdt om websites zo goed en zo mooi mogelijk te maken – zowel de vorm als de inhoud. Onze opdrachtgevers stellen ons vaak vragen waarbij website content en website design allebei aangepast moeten worden. Daarom zoeken we een allrounder die beheer, content management, front-end- en back-end-werkzaamheden kan uitvoeren. Als je nog niet al die vaardigheden tot in de puntjes beheerst is dat niet erg. Wel zoeken we iemand die leergierig is en zichzelf graag wil ontwikkelen.

Wat bieden wij?

We bieden je toffe collega’s en een leuke werkomgeving met veelzijdige opdrachten en inspirerende klanten. Van A-merken tot lokale dienstverleners. Bij voorkeur starten we met een part-time contract en schroeven we de uren op als het goed verloopt.

Contact

Herken jij jezelf in alle of veel van de bovenstaande punten en wil jij bij ons komen werken? Solliciteer dan meteen door je motivatie te sturen naar daniel@enginebranding.nl. Hopelijk werken we binnenkort samen!

 


 

Over Engine

Wij zijn een creatief bureau in Amsterdam-West dat al ruim tien jaar diverse organisaties helpt met het vormgeven en realiseren van huisstijlen, websites en print. Of dat voor een accountantskantoor, een startup of een hulporganisatie is, maakt voor ons geen verschil. We zijn hartstikke trots op onze diverse klantenkring.

Kijk ook eens rond op onze website om een indruk te krijgen van onze opdrachten, klanten en natuurlijk van team Engine.

let's talk

Zoek je een designpartner? Let’s talk.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.