Logo Design

Logo design

Je hele identiteit in één beeld

Een logo en/of corporate identity nodig? Dan ben je bij Engine aan het juiste adres. Wij steken de handen uit de mouwen om van ideeën realiteit te maken. We stellen de juiste vragen en vinden de juiste oren.

Weet je nog niet goed welke richting je op moet? Dan gaan we samen op zoek en werken we het pad uit. Wij bouwen de brug tussen jouw merk en het succes dat het verdient. Met de juiste uitstraling vind je sneller het juiste publiek. Wij helpen je met het vinden van de look & feel die jouw merk nodig heeft. We zijn een designbureau dat complete oplossingen biedt, van logo design tot communicatiedragers.

Wij helpen jouw merk, bedrijf of organisatie om écht impact te hebben.
Ben jij ook op zoek naar impact? Neem dan contact met ons op.

Cazhem

Centraal Aanmeldpunt Zorginzet Haarlem En Meer (Cazhem) is een samenwerkingsverband van diverse zorgorganisaties. Het icoon staat voor één aanspreekpunt waar deze organisaties op aansluiten. Zo wordt er echt vormgegeven aan transmurale zorg!

Conpend

Gebaseerd op het Latijnse compendium, dat zoiets betekent als ‘een kernachtige collectie van informatie over een bepaald kennisgebied’. Kennis van trade finance en AI hebben ze bij conpend. Gelukkig heeft Engine verstand van zaken op designgebied.

Glasbeek

Glasbeek Finish B.V. was toe aan een rebranding. De huisstijlkleuren van deze industriële onderneming waren onvoldoende krachtig, het logo was verouderd. Engine gaf deze internationale organisatie een strakke, in het oog springende uitstraling.

Jheronimus vastgoed

De naamgeving van deze Bossche projectontwikkelaar is geïnspireerd op de kunstschilder Jheronimus Bosch. Zij wilden een logo en huisstijl die vertrouwen uitstralen, maar zeker ook van deze tijd zijn.

Klooster vastgoed

Er waren al veel voorstellen door opdrachtgever gemaakt. Maar zwart, geel en oranje pasten uiteindelijk niet. De belangrijkste waarden voor deze ondernemer zijn vertrouwen en ‘in control’ zijn. Dus houden we de huisstijlkleuren maar bij blauw.

Nexios

Nexios maakt innovatieve CRM-software voor de goede-doelensector. De organisatie ziet haar product als de verbinding tussen de verschillende bedrijfsprocessen. Het oude logo straalde noch software, noch verbinding uit; het nieuwe logo wel.

Studio Monde

Een muziekstudio waar iedereen terecht kan. Hoe kun je daar een aansprekend logo bij maken zonder met een wereldbolletje aan te komen zetten? Het bereik van het geluid van één walvis beslaat één derde van de wereld. Een mooi beginpunt. En het staat goed op een platenlabel.

Twine

Twine vroeg Engine om de logo’s van drie verschillende, gelieerde bedrijven met elkaar in overeenstemming te brengen voor een eenduidigere uitstraling naar hun klanten. Twine, Actan en Sophista: nu een échte familie!

let's talk

Zoek je een designpartner? Let’s talk.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.