visual webdesign

Webdesign

Meer dan mooie plaatjes op een scherm

Wij geloven dat jouw website een extensie is van je merkverhaal. Het zet de toon voor jouw online aanwezigheid. Wij maken responsive websites die zich op elk device thuisvoelen, met uitstekende gebruikersvriendelijkheid. En websites die, minstens zo belangrijk, de persoonlijkheid van jouw merk uitstralen.

Gebruikerservaring en merkidentiteit strategisch combineren dus. Hoe? We staan erop dat elke beslissing, van voor naar achter en van begin tot eind, met een verdraaid goede reden wordt genomen. We werken snel, effectief en vragen realtime feedback van jou. Geen grote onthullingen, geen enorme presentaties. Met de focus op snelle interactie, laten we regelmatig de voortgang van het project zien. Niet op vakantie gaan dus. Dan gaan we je nog missen.

Het loopbaancentrum

Het loopbaancentrum van de Hartekamp Groep is er voor mensen met een beperking én werkgevers.
Hier kunnen ondernemingen laten weten welke vacatures zij hebben en kunnen mensen met een beperking een geschikte baan zoeken. Door twee kleuren te gebruiken, worden de twee doelgroepen separaat aangesproken. Het design is op een haar na gevild. We kunnen niet wachten om te gaan bouwen!

Nexios

“Een website die voelt als een maatpak!” Dat is wat opdrachtgever Maxim zei toen deze website live ging.
Inmiddels zijn er al diverse blogs op de site gepost die de nodige exposure op LinkedIn opleveren!

webdesign Nexios

Maarsen Groep

In dit ontwerptraject zijn we gestart met het ontwikkelen van een moodboard. Nadat we in overleg met opdrachtgever een designrichting hadden gevonden, kreeg het webdesign in de eerste schetsen zijn ruwe gestalte.
Lees en bekijk meer over de creatie van de website in deze case.

website Maarsen Groep

Werken bij Actan

Het moest anders worden dan de corporate website. Een beetje vlotter, een tikkeltje minder serieus en met meer focus op mensen.
Het resultaat: er komen veel meer sollicitaties binnen bij Actan, zowel open sollicitaties als reacties op de vacatures.

webdesign werken bij Actan

let's talk

Zoek je een designpartner? Let’s talk.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.